12 thoughts on “reacties

 1. Wat een prachtige avond was dat afgelopen zaterdagavond! Tijdens de koffie hoorde ik dat ook steeds. De datums voor de volgende avonden staan al op mijn kalender genoteerd.

  Mooi ook om zoveel bekende meezingers te zingen en met een organist die alle registers zo ongeveer open trekt….. Ik hoorde iemand zeggen: Ik hield het niet droog…… Dus ga zo door! Nu zijn er ook vele oude liederen die misschien niet zo bekend zijn maar ook zo mooi. Kunnen die ook niet eens aan bod komen? Zoals: De Heilige Stad, fluistering der hoop, de Vreemdeling van Galilea, Ik zag mijn moeder knielen, Het ruw houten kruis en ik ken er nog vele andere omdat ik van jongsaf met deze liederen vertrouwd ben geraakt.

  Ik zie al weer uit naar de volgende avond.

 2. Gisteren mocht ik mee met het dagje uit voor mantelzorgers.
  Ik heb erg genoten!! Het was allemaal perfect geregeld. Complimenten voor de organisatie. Heb me bij de orchideeënhoeve helemaal uit kunnen leven met mijn camera.
  Ook de roofvogelshow was indrukwekkend en ook nog educatief. Het werd erg leuk gedaan.
  Iedereen heel erg bedankt. Het was voor mij een hele mooie dag die toevallig aansloot op een voor mij moeilijke periode. Allemaal heel erg bedankt!

 3. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

 4. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.